Stockholm International Horse Show

Har velat fram och tillbaka… ska jag… ska jag inte… Det är så himla dyrt… och jag vill ju helst se allt. Men så kom ett erbjudande tillsammans med H&M. Gå 2 betala för 1 på fredagens kvällsinvigning, så jag och Maria slog till! Yay! 😀

Ska bli superkul, och förhoppningsvis hinner jag gå liiite på hästmässan oxå… 😉 Har ju lite saker jag skulle behöva, även om jag egentligen inte har råd! :( Måste börja se över mina kostnader och se vad jag kan göra…

Men det är en annan historia, nu ser jag framemot fredagen! Wihooo!

Någon annan som ska dit?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Stockholm International Horse Show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>