Swedish House Mafia

I fredags var ju jag och såg Swedish House Mafia på Friends Arena. Vi kom dit ganska sent, strax efter 21, och jag var ganska intresserad av att se vad som skulle fungera, och inte… 😉

Men ja, resan dit gick smidigt, det gick smidigt att ta sig in och garderoben gick väldigt fort. När vi kom in ville vi ha något att dricka, men jag hade ju givetvis glömt att alkoholtillstånden i Sverige suger, såisjälva arenan fick du bara dricka folköl…

Men även uppe i korridorerna var utbudet under all kritik… Och det var inte helt enkelt att ta sig in till baravdelningen heller, för det var ju givetvis inte heller fritt att dricka där uppe. Och det starkaste de hade var rött och vitt vin.
Hann bli lite smått irriterad, men vi begav oss sedan ner i arenan igen för det var dags för SHM att kliva på.

I början stod vi längst bak mot VIP:en, men ljudet var fantastiskt dåligt. Basen slog igenom och drog ned diskanten helt. Vi tänkte då att vi går längre fram. Men det hjälptes inte riktigt.

Dessutom var det asjobbigt med alla människor som inte kan dansa, utan som hoppar istället, helt utan att tänka på personerna runt omkring. Förstår inte varför vi i Sverige är så himla efterblivna. Åk till Holland och lär er. Kolla på Tomorrowland… alla dansar, och alla får plats utan att bli nedslagna av viftande och hoppande personer.

Nåja. Vi gick sedan lite längre bak och upp på läktaren, där var ljudet klockrent bra.

Men nu har jag klagat nog, ska berätta vad som var bra också… 😉
Den sista timman var brutalt bra med alla hits uppradade och ljusshowen var också kanon… Eldregnet var helt sjukt! Fattar inte hur de gjorde det, fantastiskt vackert iaf. Och allsången är alltid en vinnare.
Sedan var det stämningen, fantastiskt kul att se en arena fyllas på samma sätt som i Holland och att folk verkligen njuter av musiken. Hoppas verkligen vi får fler sådana här evenemang i Sverige.

Utgången sedan då. Det blev en flaskhals, men när vi väl tog oss igenom den så gick garderoben skitfort, så det var skönt. Även resan hem gick bra, toppen med extrainsatta pendeltåg också!

Bjuder på två klipp från kvällen, det första är ett ihopklipp av två klipp, och det andra är allsång av ”Don’t you worry child”… Mäktigt!

[videofyme id=”689517″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

[videofyme id=”689520″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>