Stockholm International Horse Show!

Igår intog jag och Maria Globen för att se Stockholm International Horse Show. Som jag berättade så köpte jag och Maria biljetter för halva priset. Supertrevligt! :)

Jag åkte dit lite innan för att kolla på hästmässan. Fanns lite saker jag var ute efter, men jag ska säga att jag ärligt inte orkar slåss och kriga utan kollar runt lite, och springer jag på något jag behöver ha så köper jag!

Det slutade med tre prylar. Två som jag planerade, och en som jag hade glömt bort att jag behövde, men det var absolut saker som jag behövde, och inte onödigt.

Vi intog sedan våra platser och fick se hoppning, shownummer, H&M’s specialshow och julshowen. Superkul var det, och jag är glad att jag kunde gå även om jag gärna sett lite dressyr också.

Ett shownummer var en fartfylld historia med tokiga fransmän som gjorde allt möjligt akrobatiskt på hästar som sprang i full galopp. Där satt vi många gånger och höll andan tror jag! XD

Ett annat nummer var ett litet lejon, som bl.a. gick i passage! 😛

Om ni vill se lite vad som bjöds på kan ni kolla här!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>