Tjingeling!

Igår blev det ytterligare en dag utan bloggning. Jag hade massor att göra, men fick knappt det gjort. Fantastiskt trött igår. Gick även på Stockholm International Horse Show igårkväll och gäspade mig igenom slutet och hela vägen hem.

Idag sitter jag på jobbet och kombinerar jobb med att kolla på SIHS. Härligt värre. Blir samma imorgon, efter att jag sovit ut! 😉

Jag sov förresten 10 h inatt, så jag behövde nog sova ganska rejält!

Ska ladda upp lite mobilbilder nu så att jag har något att bjuda på i kommande inlägg som jag tänker tidsinställa nu! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tjingeling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>