3 dejter på samma dag…

Igår hade jag inget bättre, så jag bokade dejt med tre vänner.

Det började med en lunchdate med min fina vän Anna. Vi ses alltför sällan, men vi jobbar ju nära varandra, så det är enkelt att ta en lunch de dagar jag slutar tidigt.

Efter det gick jag till gymmet, sedan gick jag och tränade innan jag skulle möta upp Maria för en fika. Men Fanny kände för att haka på, så det blev en trekant… 😉
Sedan dumpade jag och Fanny Maria och gick på bio på tu-man-hand. Mys!

Känns jäkligt effektivt att ha genomfört 3 dejter på en och samma dag… Tänk om jag hade samma tur med män! Haha! 😉

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “3 dejter på samma dag…

  1. SV: i så fall måste du ha fått papper på det innan du startar en tävling för ridtravarförbundet står det enligt TR.
    Men jag ska dyka djupare i detta när de från SvRf kommit tillbaka från julledigheten.

    • Ok! Jag hörde då inget från den personen om att man behövde papper på dispensen, utan det lät som att man automatiskt hade dispens. Ska ta reda på detta också. Vill ju tävla både och i år! Vi kan ju hålla koll båda två! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>