Freaqshow!

På måndag, självaste nyårsafton så åker jag till Holland. Det blir mitt fjärde år i Holland på nyår. Där ska jag spendera min kväll på ett event som heter Freaqshow, arrangerat av Q-Dance.

Jag har tidigare varit på Qountdown som var deras nyårsevent i 3 års tid. Denna gång är det dessutom i en ny arena som jag inte besökt tidigare, Ziggodome. Så det ska också bli intressant. Heineken Music Hall som de haft Qountdown i har fantastiskt bra ljud, så det ska bli intressant att se om denna arena kan mäta sig med det.

Här är trailern till festen:

YouTube Preview Image

Många undrar hur jag kan spendera nyår på en fest. Men de flesta av mina vänner gör inget speciellt på nyår, eller så är de bortresta, firar med familj eller partner, och det har ju inte jag. Däremot har jag många vänner som går på detta event, så det är mitt-i-prick.

Dessutom är det alltid en fantastisk nedräkning då alla är med på noterna. Hur ofta är det så ute på stan? 😉 Så jag längtar maaaassor! 😀

Här är en video från förra årets tolvslag! Underbart! <3

YouTube Preview Image

Alltså, jag får gåshud över hela kroppen och tårar i ögonen! Såååån jäkla känsla! 😀

Vad ska ni göra på nyår? :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>