Seriöööööst!

Jag döööör, och jag kommer inte kunna vänta till den 9 februari då Gunz 4 Hire kommer till Monday Bar och Sverige. Så nära, men ändå så långt borta.

Denna låt… jag är kääääär…. gåshud över hela kroppen och tårar i ögonen! <3 Om Ran-D spelar den imorgon på Freaqshow kommer jag seriöst att börja gråta… Im your sorrow!!!! <3

Så jäääävla bra! 😀

Eller vad säger ni?

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Seriöööööst!

    • Ja, lite fjortisvarning deluxe, men jag bjuder på det! 😉 Du är inte sugen på att följa med nån gång då?

  1. Hihi vad roligt att jag hitta till det här inlägget ! Jag var också på Freaqshow och visst var det grymt 😀 Googlade efter Gunz for Hire och kom till det här inlägget ! Undrar nämligen vad biljetten kostar in till kollingsborg och om man måste köpa i förväg ? Om du vill svara så gör det gärna i min blogg så jag lättare kan se svaret :p Ha det bäst !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>