Stikkinikki

Jag har länge hört talas om Stikkinikki, glassbaren som ska ha fantastisk glass, och för två veckor sen gick jag och Maria till butiken på Drottninggatan.

Vi blev inte besvikna. Smakerna är unika och varierar från dag till dag, så varje besök blir unikt och spännande.

Det enda som gör att Drottninggatan inte fick full pott är butiken i sig. Ok att många kanske tar med sig sin glass, men lite fler, och mer tilltalande sittplatser hade varit önskvärt.

Jag prövade en belgian chocolate glass samt en sorbet med äpple och mynta, och jäklar vad gott det var. Speciellt sorbeten! Mums!

Klart värt ett besök, och de finns även på fler ställen i stan! :)

 

Jag hade hört mycket om Stikkinikkis glass, och det levde absolut upp till förväntningarna. Med unika smakkombinationer som varierar från dag till dag blir det verkligen en unik och spännande upplevelse.
”Butiken” i sig är inte mycket att ha, med tanke på kundgenomströmningen borde det finnas fler och mer tilltalande sittplatser. Det är det enda som drar ner betyget! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>