Tystnad

Ja, det var tyst från mig igår. Hade fullt upp hela dagen, utan att egentligen ha det. Haha. Nåja. Stressen och sammanbrottet som jag hade för några dagar sedan löste sig igår då jag fick bra besked! :)

Sjysst att några människor jag inte känner erbjuder sig att jag kan få bo hos dem! <3 Helt plötsligt har jag både sällskap och jennysen_130809tältplats. 😀 Toppen! :)

Igår började jag med att gå till gymmet och träna livet ur mig. Riktigt jobbiga 30 minuter var det ska jag säga… :S

Jag var heeeelt genomsvettig när jag var klar. Bjuder på en bild på en osminkad, helröd, genomsvettig Jenny! 😉

Efter det duschade jag och fixade jag mig innan jag åkte mot Liljeholmen där jag träffade min vän Anna.

anna_jagFör mig blev det en lunchsallad på Vivels café, för Anna en latte då det inte var lunchdags än. Vi pratade jättemycket och peppade varandra. Anna har nämligen gett sig sjuttsingen på att gå ner i vikt. Läs mer om hennes resa här! :)

När vi var klara så åkte jag direkt till stallet för att rida. Eget inlägg kommer om det, men kände i alla fall att jag ville ha det gjort på en gång. Annars dör jag i soffan! 😛

thaigrytaPå väg hem handlade jag lite matvaror för att kunna göra kvällens middag samt de kommande dagarnas matlådor. Det blev en mumsig thaigryta! :)

Sedan satt jag och slammade resten av kvällen, samt kollade på film och chattade lite! :) En mycket bra dag helt enkelt! :)

Vad gjorde ni igår?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>