Härliga fredag!

Jag sitter på jobbet till 21:15, så jag kanske inte ska kalla den så himla härlig ändå? 😉 Äh! Det funkar! :) Sånt är livet bara! :) Det braiga med denna fredag är att jag slapp regnet när jag var på stallet. Dessutom fick jag sällskap ut på en ridtur, vilket inte hör till vanligheterna, så det var mysigt! :)

Vi skrittade och travade bara. Hennes häst tuffade på lite mer än min, så han fick knata på i lite högre tempo än han brukar! 😛 Men inte okontrollerat för den sakens skull! :)

Nåja. Helgen är fullspäckad, precis som vanligt, men det är både skoj och jobb inplanerat. Imorgon bitti ska jag springa. 70 minuter. Får se hur långt jag kommer på det! :)

Sedan är tanken att jag ska valla runt några holländska turister imorgon innan vi på kvällen går på fest! :) På söndag lär jag sova, sen blir det jobb på kvällen igen! :)

Hur ser era helgplaner ut?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>