TGIF

Fredag. Stormen har ännu inte passerat, eller så passerade den väldigt stilla förbi Stockholm. Klockan är 10 och jag har redan avverkat hälften av min arbetstid idag. Woop woop!

Efter jobbet blir det träning och sedan middag och bio med fina Mimmi. Jag är enligt schemat ledig i helgen, men kaaaanske får jobba övertid imorgon. Har sagt att jag kan ta den om ingen annan vill. Inte drömmen kanske, men bra med extratimmar, eller kanske extrapengar, på kontot.

Kan överleva att jobba imorgon även om det inte är drömscenariot. :) ”Det enda” jag har på agendan imorgon är att rida och sedan ska jag på Boulebass och spela lite boule och lyssna på musik tänkte jag.

På söndag ska jag till stallet och sedan blir det julpyssel med mamma, lite bakning och så tänkte vi! :) Det är ju faktiskt inte så många veckor kvar till jul! 😮

Nåja. Ska försöka hinna med nåt blogginlägg till innan jag går för dagen. Kanske om filmen ”Kärlek Deluxe”?

Vad har ni för helgplaner?

tgif_ballonger

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “TGIF

  1. Hejsan! Jag tänkte bara kika in och be dig om en liten tjänst, det tar bara någon minut! Jag undrar om Du vill kommentera det här inlägget med vilken bloggportal du tycker är bäst och varför, och om du tror att jag skulle passa där (har skrivit i inlägget vad jag söker i en bloggportal).

    Länk till inlägget: http://babustylee.webblogg.se/2013/december/stanna-kvar-har-eller-byta-portal.html#comment

    Vore supersnällt om du kunde ta dig lite tid till det här! Tack på förhand! :)

  2. Oj! Vad svårt! Är så dålig på bloggportaler och funderar själv vad som är bäst för mig, så det blir nog svårt för mig att tipsa! :S Lycka till i sökandet dock! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>