Gott nytt år!

Ja. Det blev en natt på jobbet. Jag skulle jobbat till 21 och sedan åkt och firat tolvslaget med vänner, men en kollega blev sjuk så jag blev tillfrågad om jag ville/kunde jobba. Jag tackade ja eftersom jag inte har några storslagna planer och även pga att jag jobbar natten imorgon.

Det stör mig faktiskt inte. Inte alls lika mycket som om jag skulle jobba julafton! 😛

En av anledningarna till att det inte stör mig är att jag inte var bjuden någonstans ikväll. Och ja, jag tänker vara lite gnällig och tråkig, men det känns enormt trist och ja, jag blir lite sårad.

Och ja, jag vet att jag kan fixa nåt själv, men eftersom jag skulle jobbat till 21 så var det inte riktigt läge för det. Ingen har frågat mig hur jag ska fira, ingen. Om jag inte frågat dem först.

Det finns säkert nån logisk förklaring till det, t.ex. att jag varit borta de fyra senaste åren… jag vet inte. Men det känns trist.

De som jag skulle åkt till under 12-slaget fick jag förslag om att kontakta då en annan vän fick höra att jag inte hade nånstans att ta vägen. Och det var inga problem, så det är inte som att jag känner mig ovälkommen eller så, men det hade ju känts roligare om men per faktum blev inbjuden.

Så för mig känns det heeelt ok att fira nyår på jobbet! :) Jag får storhelgstillägg och dessutom ledigt på tisdag vilket ger mig 5 dagars ledighet fr.o.m. lördag, inte helt fel heller! :)

Nej, nu ska jag ta mig en landgång som jobbet bjuder på tror jag! 😉 Tjingeling och GOTT NYTT ÅR på er! 😀

happynewyear

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>