Att bryta regler…

Eller regler och regler. Men jag tänkte städa idag. Men det gjorde jag inte… inte så mycket som jag tänkt i alla fall. Och det kändes ganska skönt. Jag behövde ”bara få vara” idag, efter en vecka med uppstigning vid 4:15-4:30 typ varje dag, och fullspäckade dagar med träning och stall.

Sedan har jag avslutat med middag och bio med bästa Maria som åker på semester på tisdag… Buhuuu…

Orkar inte skriva så mycket mer just nu. Ska strax hoppa i säng för att ta mig upp på hoppträning imorgon bitti, så får se om jag orkar skriva mer utförligt imorgon, men jag hoppas på det! :)

Bjuder på en samlingsbild på vår kväll! :)

20140209-003125.jpg

Har ni haft en bra lördag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>