Success – #RöhnischSuccess

Denna veckas backpass blev bättre än det för två veckor sen. Valde en lite flackare backe, och även om jag fick springa betydligt längre i de längre intervallerna (1,5 min) än i de kortare (45 sek) så fick jag ändå tillräckligt med vila och orkade bättre.backpass10_röhnischsuccess

Kändes rätt, men om det blir nåt mer backpass ska jag nog välja att korta ner intervallerna för att få ut det mesta och inte få så mycket ”dödtid”… :)

Men jobbigt var det, så jag lyckades bra med min uppgift i alla fall! :)

Nästa pass ska bli hyfsat enkelt tycker jag, och jag ska verkligen försöka pressa mig under 6 minuter i den 10-minutaren. Jag ska verkligen göra mitt bästa! 😀

Känns också skönt att jag inte kände mig speciellt sliten efter gårdagens 12 km! 😀 Woop Woop!

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Success – #RöhnischSuccess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>