På agendan…

Skärtorsdag idag, och jag somnade betydligt lättare igår. Känns skönt med lite mer sömn i kroppen! :) Samtidigt så har jag när jag går hem idag 4 dagars ledighet framför mig, så jag ska väl inte klaga! :)

Men idag är det fullt upp på min agenda. Jobb till 14, sedan iväg direkt till stallet. Sen blir det fort hem. Dusch, göra iordning mig, lite mat och sen in till Martin som har för/inflyttningsfest. Lite senare förflyttar vi oss till Slakthuset där Monday Bar ordnar fest. Tre dansgolv, tre olika musikstilar och fullt party såklart. 😀

Jag ska emellan Martin och festen ha ett ärosamt uppdrag med att möta upp två av artisterna som ska spela ikväll vid deras hotell för att se till att de kommer på plats och bestämma upphämtningstid till festen. Kuuul! 😀

Så det blir en fullspäckad, men rolig dag idag skulle jag vilja säga! 😀

Hur ser er skärtorsdag ut? Vanlig jobbdag eller påbörjar ni påskledigheten?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “På agendan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>