VINST! – #RöhnischSuccess

I torsdags när jag kom hem från stallet så loggade jag snabbt in på Internet, och det första jag möttes av var detta — >röhnisch_vinst

En vinst i Röhnisch Success! 😀 För oss som deltar i löpskolan och som delar med oss på nätet/sociala medier lottas det alltså ut goodiebags, och jag är alltså tredje veckans vinnare vilket känns jättekul. Ingen aning om vad den kommer innehålla, men jag ser framemot att få reda på det! 😀

Lär ju få vänta en bit in i veckan innan den kommer dock! 😉 Det är ju trots allt påsk.

Men jag blev enormt glad då jag kämpar så hårt och försöker peppa och inspirera via bloggen, på Facebook och på Instagram! <3

Nu ska jag strax göra mig iordning och bege mig ut på veckans sista löptur. 10 km på 6 min/km. Klarar jag det tempot slår jag nytt rekord… och närmar mig verkligen mitt mål på sub 60 i år! Känner mig lite nervös faktiskt, men ska försöka skaka bort det och fokusera på att njuta i det fina vädret! :)

Någon annan som är med i Röhnisch Success? Hur går det för er?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>