Skräckblandad förtjusning!

Då befinner jag mig på jobbet. Till 14:15 ska jag hänga här. Sen går jag till Friskis. Tränar lite core och värmer upp lite. Jag tenderar att springa bättre då. För springa är vad jag ska göra sen. Med Lofsan, Ida och ett helt gäng med människor ifrån Röhnisch Success.

Ska bli superkul att se vad tjejerna har att bjuda på. Tydligen ska det bli intervaller i alla fall. Härligt. 😉 Haha. Nåja. Det blir första gången jag springer i grupp på det här sättet. Så lite nervös är jag att jag inte ska kunna hänga med. Men jag litar på att Ida och Lofsan kan göra det till en utmaning för oss alla. Så jag är positiv. Det är ju sån jag är. Och det ska bli kul att testa på nåt nytt för mig! 😀

Efter det ska det bli lite föreläsning och mingel i Röhnisch Brand Store. Och lite shopping! 😉 Har en idé om vad jag vill införskaffa, så jag hoppas att det finns inne. I min storlek och allt! 😉

Sen blir det hem och sova. Jag har sovit för lite två nätter i rad, så ska verkligen försöka ta igen det inatt och hoppas att det inte satt för stora spår till dagens löpning! :)

Vad ska ni göra denna lördag? Oavsett vad ni gör hoppas jag att det blir en bra lördag! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>