Fantastisk skärgårdskväll!

Jag spenderade gårdagkvällen med att vara på en båt ute i skärgården. Mina vänner hade ju, som jag redan berättat, hyrt en båt att ha fest på. Det blev en helt fantastisk kväll i goda vänners sällskap. Bra musik, bra väder och bra sällskap.

En helt perfekt kväll som tog oss ut mot Vaxholm och tillbaka! :)

Tänker faktiskt inte skriva så mycket mer utan avslutar helt enkelt med en bild. Stockholm är vackert!

 

20140518-162430-59070921.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fantastisk skärgårdskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>