Goda vanor…

Jag har ju fått nån konstig idé om att jag ska springa halvmaraton i september. Men för att göra det måste jag ju träna. Så har lite löst lagt upp en plan som jag faktiskt tror håller. Detta för att öka längden successivt och däremellan tänker jag blanda intervallpass och övriga pass från Röhnisch Success. Sedan kommer jag ju även träna styrka såklart.

rrs_pass1Core, rygg, ja – allt!

Så igår gav jag mig ut på första passet i Röhnisch Success. Jag kände mig pigg i benen och när jag jämförde mot när jag sist genomförde detta pass så var jag också snabbare i de flesta snabba intervaller, men jag sprang också långsammare däremellan, så genomsnittsfarten blev lite långsammare.

Positivt för mig var att kunna hushålla med energin emellan intervallerna utan att tappa för mycket energi och styrka! :) Så jag känner mig jättenöjd! :)

Idag bestod träning av att rida ut med Sammy. Det är extremt varmt att rida, t.o.m. vid 10:30 på förmiddagen, så turen blev ”bara” 50 minuter. Men vi hann med att galoppa och ha det roligt. Och idag verkade han faktiskt t.o.m. tycka det var roligt.

Fina, fina häst. Snart åker han bort på bete och då är jag hästlös ett tag framöver.

Nåja. Har ankommit till jobbet och tänkte lyssna på ett set som jag missade på kryssningen. Riktigt härlig trance. Hoppas på en bra eftermiddag och kväll här på jobbet i alla fall! :)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>