Att lura sig själv…

Var ute på pass 2 ur Röhnisch Success idag. 10 minuter uppvärmning, 10 minuter snabbt, 5 minuter aktiv vila, 10 minuter snabbt och sedan avjoggning. Enligt skolan ska tempot vara 5:45 i de snabba delarna.

Det blev en backig vända i skogen vid Rudansjöarna. Och givetvis kommer ”intervallerna” mitt i backpartierna… Haha. Nåja. Det stärker mig väl alltid. Men jag visste ju att några 5.45 skulle jag inte kunna hålla… 😛löpning_140612

Andra vändan var riktigt jobbig, men när jag sedan tittade på runkeepern så hade jag sprungit snabbare i den än i den första. Haha.

Eftersom jag sprang exakt samma pass tidigare i år så passade jag på att jämföra med de intervallerna också, och det visade sig att första 10-minutrarna gick på exakt samma tid som förra gången, men den andra var snabbare än så, och hela 30 sek/km snabbare än förra gången! 😮

Det är ju ganska galet när man tänker efter. Och det gör också att jag känner att man inte ska lura sig själv, åt något håll. Känslan stämmer inte alltid. Eller alltså, det kan kännas piss, men det betyder inte alltid att det är piss! :)

Så jag är nöjd. Ikväll efter jobbet ska jag gå på TMI på Friskis och kötta igenom kroppen… eller ja… det är vad jag hoppas att de kommer bjuda på! 😉

Sedan blir det att motionera Sammy imorgon och på söndag, men ingen mer träning utöver det. Nästa vecka ska jag ta mig an att bygga på en kilometer mot min halvmara. Känns väldigt spännande måste jag säga! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>