Midsommarhelgen

Detta har inte riktigt varit min helg. Var ledig i fredags, på midsommarafton. Sov tills jag vaknade (vilket blev ganska sent då jag hade svårt att somna), åkte till stallet, tog hand om stallet. Dock red jag inte, men klockan hann ändå bli ganska mycket.

När jag kom hem blev det lunch och sedan gjorde jag iordning mig för att fira midsommar. Var faktiskt inte på humör alls och kände inte alls för att stressa, vilket jag inte heller gjorde.midsommar2014

Kom iväg till midsommarfirandet i Stora Skuggan där mina vänner i Kollektivet fixat dj-utrustning, grillar och grejer. Jag var som sagt inte helt på humör, men i goda vänners lag går det mesta bra och jag är ändå nöjd.

Åkte hem så jag kunde ta pendeltåget vilket var väldigt skönt! :)

I lördags var prio ett, och mitt enda måste, att motionera Sammy. Återigen så sov jag tills jag vaknade, sedan tog jag och Sammy oss en ridtur vilket var väldigt mysigt.

Sedan hade jag på agendan att ev. gå på parkfest och tillhörande fest på Göta Källare. Men jag kom hem vid 15:30-16 och kände ärligt talat inte för det alls. Så jag sket helt sonika i det. Jag satt hemma. Kollade serier, film, redigerade bilder. Skrev lite. Jag visste ju också att jag hade måsten igår, så det kändes helt rätt! :)

Igår så var jag med hjälp av Jenny och hennes sambo Christer iväg på IKEA. Behövde inredning till badrummet. Tänkte att ”några dagar innan löning på midsommarhelgen – det lär ju inte vara en kotte på IKEA”… Så tänkte nog alla andra också, för det var minst sagt proppat. Hahahaha.
Så det blev ett antal timmar där, men ärligt talat – det gjorde inte så mycket. Jag hittade vad jag skulle och det blev ingen stress – skönt!

Sedan hade jag lite för dåliga verktyg, så det tog lite tid att skruva ihop det där spegelskåpet, men jag hoppas det är tillräckligt förberett för hantverkare och elektriker. Mitt badrum börjar ta plats… wieee! 😀

Ny vecka. Nya tag. Jag fokuserar på mig själv. Det är viktigast. Jobbar 6 av 7 dagar denna vecka, så det hinns inte med så mycket mer än jobb och stall. Men det är ganska skönt. Måsten. Inget mer, inget mindre, om jag inte vill! :)

Hoppas ni haft en bra midsommar och har en bra vecka! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>