Bättre och bättre…

Det roligaste med att följa samma program som jag gjorde under våren är att se förbättringarna. För hittills har jag sett förbättringar på samtliga pass! Och likaså på detta.

Det bestod av 10 min jogging, 10 min snabbt (helst 5:30 enligt Röhnisch Success på den nivån jag är på), 10 min jogging.

Jag sprang exakt samma sträcka som sist, för då blir det mest rättvist att jämföra.

Efter uppvärmningen började jag redan känna blodsmak, efter 4 minuter in i det snabba partiet kunde jag löpning_pass5typ inte andas… :S Jävla andningsh*lvete… :(

Men jag kämpade mig igenom. När jag sedan tittade på resultatet så sprang jag första joggingen lite långsammare än förra gången, men det ser jag som positivt, och den snabba delen låg på 5:45, vilket är 19 sek/km snabbare än förra gången, och detta trots att det kändes kasst. Så jag är väldigt nöjd! :)

Jag stretchade ur kroppen efteråt, tog en dusch och nu gör jag mig redo för dagens äventyr.

Tränar ni idag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>