För jävla jobbigt…

Även om jag sov ganska länge idag och temperaturen redan hade krupit upp mot 20 grader så begav jag mig ut på intervaller.

Det var 8*1 minut, 30 sek vila*2, med 2,5 minuters vila däremellan. Givetvis så var det upp- och nedjogging också.intervaller_140606

De första 8 gick helt ok, men sedan tog det tokstopp. Sjukt jobbigt var det! :S Men jag gjorde det.

Genomsnittshastigheten mot när jag gjorde denna sist var lite långsammare, men de snabba intervallerna var övervägande snabbare, så det är ju positivt. Men jag gick ju i flera vilor, så att det tog lite längre tid var inte helt konstigt…

Jag är i alla fall nöjd med att jag tog mig ut, trots värmen och huvudet som skrek nej! 😛

Nu har jag ätit brunch och tänkte plocka lite här hemma, men det tar jag som det kommer… Senare idag ska jag till stallet och rida Rooney. Ska hjälpa till lite med honom i någon vecka! Ska bli kul att rida något så olikt Sammy! 😛

Vad gör ni denna söndag?

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “För jävla jobbigt…

    • Det hoppas jag med! 😛 Tänkte försöka springa senare ikväll, så förhoppningsvis får vi veta då! 😉
      Härligt! 😀 Ingen tidspress ju! :)

  1. Hoppas löpturnen gick bra idag :)

    Ja, vad skönt det inte är någon tidpress.. men kul och göra den så fort som möjligt tycker jag, så skall knopa ihop den när jag svarat på lite kommentarer till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>