Bit by bit…

Bit för bit så börjar jag leva igen. Igår så jobbade jag till 14. Sedan åkte jag hemåt då jag hade en tvättid. Men jag fick ett ryck och mittemellan allt tvättande så rensade jag och plockade lite i min garderob. Inte helfixat, men klar förbättring i alla fall! 😀 Känner mig duktig i alla falll, och det kan jag väl få göra? 😉

Strax efter åtta på kvällen var det fortfarande +22 grader men jag begav mig ändå ut och sprang, även om jag inte alls kände för det! Haha. Men nu har jag ju bestämt mig. Två pass i veckan minst. Punkt. Tror i och för sig inte att jag kommer kunna hålla det nästa vecka pga resa, men det är inte hela världen! 😉

Nåja. Hursomhelst prövade jag passet med två stycken 10 minuters delar i högre tempo. Har ju kört den förut i Röhnisch Success, och även nu, då jag följer Röhnisch Success till viss del, men då i kuperad terräng. Och även om jag förbättrade mig från tidigare i våras så kände jag för att pröva den på flack sträcka för att se om jag kunde plocka ner tiden lite, och det kunde jag med råge! 😀 Typ 30 sekunder snabbare i de delarna, så det var ju sjukt bra! 😀intervall140708

Jag försökte ändå inte att tokpressa mig själv utan fokusera på andning och på att öka kadensen, alltså hastigheten, på antalet steg.

Och det verkade ju funka! 😀 Kändes i alla fall riktigt bra! 😀

Jag var rejält svettig och mör när jag kom hem, eftersvettades en hel del och satt en bra stund innan jag hoppade in i duschen. Det var väldigt efterlängtat sen åt jag middag! :)

Så. Jag känner att jag är på rätt bana! Mvh, röd och nöjd Jenny

löpning_140708

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Bit by bit…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>