Key to Happiness

Då har det gått ytterligare några dagar mellan min aktivitet här. Men helgen bestod ju av resa till Finland med begravning och allt vad det innebär. Ska försöka orka sammanfatta min resa sen, men inte just nu.

Idag är det onsdag och den kommer mest bestå av att räkna ned till den tar slut. Haha. Då ska jag nämligen hem och packa, för imorgon är det dags att resa till Belgien och festivalen Tomorrowland! 😀tomorrowland_armband

Jag är så jäkla peppad och har verkligen längtat tillbaka sedan 2011 då jag var där senast! :)

Har ju dessutom fått hem armbandet med tillhörande nyckel, låda och allt! Så jäkla coolt och det gör verkligen att jag längtar ännu mer! 😀 En del av temat i år är ”Key to Happiness”, så de följer ju verkligen temat rakt igenom! :)

Boxen, armband och allt kan ni se här till höger!

Men ja, först ska jag ta mig igenom dagen med jobb till 13, sen blir det en vända till gymmet innan jag ska spendera lite tid på stan. Sedan ska jag möta gamla kollegor för lite snack och så innan jag får åka hem. Woopwoop!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Key to Happiness

  1. Hej, bara googlade och fick upp ditt inlägg… Min pappa fyller 50 år i februari vilket betyder att biljetten inte hinner komma. Jag skulle vilja ge honom tomorrowlandlådan med nyckeln till och sen lägga information om hans present inuti. Skulle jag möjligvis kunna få köpa din låda alternativt låna och sen skicka tillbaka den när han fått årets biljett? Tacksam för svar oavsett! Mvh Hanna

    • Tyvärr inte. Älskar att spara dem som souvernir och vågar inte låna ut den tyvärr… :S Dessutom är det ju inte samma låda varje år, men det kanske du vet?
      Hoppas ni får biljetter oavsett :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>