Borderline

Igårkväll kom jag hem från Belgien och Tomorrowland och jag har någon konstig känsla i kroppen. Ena sekunden lyssnar jag på bra musik, är full av endorfiner och dansar för mig själv. Nästa sekund undrar jag vad i helvete jag ska göra med livet och vart jag är. Haha.

Tomorrowland har helt klart satt sina spår, men det var en helt fantastisk helg med massa roliga minnen, bra musik, trevliga människor och fantastiskt väder.

Att en så superstor festival kan vara så välplanerad är för mig helt obegripligt. Visst finns det brister, men med tanke på storleken är de extremt små.

Mer än så tänker jag inte säga just nu. Ska försöka lägga in mina bilder och skriva mer omfattande senare. :) Tills dess bjuder jag på en lånad bild över mainstage! Läckert va? :)

tomorrowland2014Rubriken är ironisk, och inte alls menat som ett hån eller skämt för de som lider av borderline.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>