Viktuppgång

Jag har ju inte skrivit så mycket om min vikt. Mycket för att jag inte vill fokusera på det utan på att leva och vara hälsosam.

Och det är väl ingen nyhet att jag under våren och sommaren mått dåligt med allt som hänt mig. Jag har inte orkat träna, inte orkat laga mat, inte orkat bry mig.

Och det är klart att jag förstår att detta inte skulle gå mig obemärkt förbi… men det som jag trodde var 3-4 kg visade sig vara 7 kg, och återigen har jag passerat 70 kg. Skitsurt, jag som äntligen lyckades passera det förra året, och ville ha 65 kg som mål i år – men icke sa nicke. Får lägga 70 kg för året igen, och hoppas att det går lite enklare detta år än vad det gjorde förra då jag fick slita livet ur mig med dubbla pass typ 5 dagar i veckan och detox för att få min kropp att fatta.

tjockis

Suck. Det är det som svider mest – att jag lade ner så enormt mycket jobb för att få något att hända. Och jag skyller inte helt på att jag haft det svårt, utan det är ju bara så det är. Det är förklaringen, och ingen ursäkt. Jag vet vad som gått snett och varför. Jag kan bara hoppas att jag lyckas öka motivationen för både kost och motion nu när jag börjar må bättre.

För jag och min kropp förtjänar det.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>