Success!

Ja! Jag kan inte säga annat än att jag blir sjukt inspirerad när vågen visar -1,6 kg på lite mer än två veckor. Två veckor där jag knappt kunnat träna pga förkylning.

Där jag detoxat medelmåttigt, med en weekend i Holland där jag inte höll superkoll och där jag faktiskt har ätit glass några enstaka gånger och chips en gång.

Jag har räknat kalorier för att komma på rätt väg och detta har uppenbarligen gett resultat vilket givetvis gör mig mer pepp på att fortsätta.

Sjukt skönt att se att kroppen reagerar. Jag var ju så rädd för att jag trodde att jag skulle behöva kämpa stenhårt. Jag säger inte att fortsättningen kommer bli enkel. Men när resultatet syns blir i alla fall jag mer peppad att fortsätta! :)

Jag mätte mig också givetvis, och där var det 1-2 cm minus på alla mått utom bysten och under bysten, men just de måtten gör mig inte så mycket. Men detta borde ju signalera att det inte bara är vätska jag gått ner, vilket känns bra! :)

Så nu är det plattan i botten och full fart framåt! 😀 Detta kommer bli bra hörni! 😀

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Success!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>