Full rulle!

Sådär! Då har jag äntligen ork att sätta mig ner en stund igen. Jag har haft tid, men har inte riktigt haft rätt känsla för att skriva något, men jag tänkte att jag ger er ett livstecken nu i alla fall! 😉

Helgen var fullspäckad med nöjen. Först fest med Monday Bar på fredagen. Åkte dock hem i hyfsad tid, men jag sov ändå till typ 12, sedan skulle jag upp och var tvungen att gå till centrum för lite shopping av bl.a. födelsedagspresent, för på kvällen så firade vi Linnéa som fyllt 30.

Först lite middag hos henne och sedan blev det utgång. Golden Hits. Har aldrig besökt det stället, jag/vi går sällan på ”vanliga” ställen, så vi visste inte ens vart vi skulle gå för att inte vara äldst… eller yngst.
Men vi hade kul i alla fall, och det hade födelsedagsbarnet också, så det var ju roligt och lyckat! 😀

I söndags så kom jag till stallet på eftermiddagen och då började det regna… och regna gjorde det typ hela tiden då jag var där. Tog ut Sammy och tömkörde lite, men sedan fick det vara nog helt enkelt. Så det var den helgen.löprunda_141014

Igår så jobbade jag och sedan red jag ut en sväng på Sammy, och idag har jag jobbat och sedan åt jag lunch med Maria. När jag kom hem så blev det en löprunda, enligt Röhnisch Success. 1 mil på schemat, och 1 mil blev det. Enligt schemat skulle tempot ligga på 6-6:30, och jag snittade 6:24. Hade velat ligga mellan 6-6:15, men det lyckades jag ju inte med. Var t.o.m. snabbare i våras då jag följde detta schema första gången. :S Inte mycket, men ändå.

Jag vill ju slå PB på Tunnelrun, så detta suger ju ganska hårt, men det är klart. Det är ju fortfarande över en månad kvar, så jag får köra på helt enkelt och hoppas att jag ändå slår PB.

Kämpa Jenny, kämpa Jenny.

Vad har ni gjort de senaste dagarna?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>