Bekvämlighetströskeln…

Den där jäkla bekvämlighetströskeln alltså. Det är enkelt att säga att man ska ta sig över den, men det är jäkligt svårt att verkligen göra det.kvällslöpning

Men idag gjorde jag det i alla fall.

Jag har sprungit tre pass denna vecka, faktiskt ett mer än jag planerade. Och två av dem skedde efter jobb/stall, ganska sent då jag helst fastnar i soffan framför tv’n med middagen, och efter mörkrets inbrott. Så det är mina bekvämlighetströsklar jag tagit mig över.

Och det var inte så lätt som det låter. Min löpning har inte gått speciellt bra sedan mitt halvmaraton. Har inte alls haft den farten jag anser jag borde ha, men idag så. Idag släppte det.

Jag skulle springa pass 5 från Röhnisch Success i våras. 10 minuter uppvärming, 10 min nedjoggning och däremellan 10 min med sikte på 5:30 min/km. Dock trodde jag t.o.m. 5:45-tempo skulle vara för optimistiskt efter de senaste passen.

Men ja, jag kan inte påstå att det var enkelt, men jag kämpade mig igenom det. Och tempot blev 5:39, så det var betydligt bättre än jag trott och förväntat mig. Wieeee!

Så nu känns det skönt att jag tagit de där stegen! ”Bara” att upprätthålla det också! 😉 Men jag är i alla fall stolt. Stolt att jag gjort det, stolt att det gett utdelning och förhoppningsvis ger det mig motivation att fortsätta! Wohooo!

När klev du senast över en bekvämlighetströskel eller flera? Berätta gärna! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>