Godmorgon

Torsdag morgon. Gud vad fort denna vecka gått, eller är det bara jag som tycker det? Sitter i alla fall på jobbet. Idag jobbar jag bara till 12:15, vilket känns alldeles lagom efter gårdagen som var ganska omtumlande.intervaller_141023

För det första jobbade jag kväll istället för morgon och därför började jag morgonen med att springa intervaller. 8*1 min med 30 sek vila, 2,5 min vila och sen samma sak igen. Måltempot var 5:15, och jag lyckades hålla mig mellan 4:59 och 5:34, vilket jag är mycket nöjd med. Och sista intervallen var några sekunder snabbare än första, så det känns bra också. Att det inte bara gick långsammare och långsammare.

Sedan gjorde jag frukost att ta med och åt frukost på väg till stan där jag gick på 40 min core, vilket blev ett ganska tufft pass då mina ben var lite trötta. 😛

Sedan åt jag lunch på Zocalo, en god vegetarisk bbq burrito innan jag gick till jobbet.

Där fick jag en, jobbmässigt, bra kväll, men tyvärr ett dödsbud som gällde en kollega vilket kom som en överraskning och chock. Det lade ju lite sorti på hela kvällen, men stödet bland oss kollegor var bra i alla fall.

Sedan åkte jag direkt hem, såg Bonde söker fru på TV4 Play och sedan sov jag. Hade nämligen morgontur idag, men jag hade ställt upp på den korta nattvilan frivilligt, därav känns den korta turen ännu mer skön! :) Men jag sov gott och kände mig inte speciellt trött imorse, så det verkar inte ha påverkat mig alltför mycket.

Idag efter jobbet så ska jag till stallet. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra med Sammy. Vi får se vad jag känner för när jag kommer dit. Kanske rida ut och försöka träna lite ökningar… 😛 Kan ju vara behövligt! 😉

Sedan skulle jag gäääärna orka mig ut och springa, men jag skulle verkligen behöva springa ett ”långpass”, och det tar nog närmare 1 h och 10 min, så jag vet inte vad kroppen och matintaget under dagen säger om det. Men har jag tur så säger kroppen ”Javisst” när jag kommer hem så bär det ut. Håll tummarna! 😉

Jag hoppas ni får en bra dag oavsett vad ni tar er till! :)

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>