Om en vecka!

Om en vecka så befinner jag mig i Friends Arena för Sweden International Horse Show, tidigare Stockholm International Horse Show, som har flyttat från Globen till Friends Arena och dessutom bytt namn.

Mässan ska vara större, men annars ska vi tydligen känna igen oss. Vi får väl se hur det blir med det! 😉

Jag gick aldrig förra året, så för mig blir det lite extra roligt att besöka det. Jag och Jenny ska alltså gå på söndagen och se dressyrküren samt kvällsföreställningen. Ska bli väldigt roligt! :)

Sedan ska jag definitivt se till att se Ridtravarna som ska visas upp i manegen i mässan under Svensk Travsport. Riktigt kul! 😀

Någon mer som ska dit?

swedenhorseshow

Annars har denna söndag inte bjudit på mycket. Jag har jobbat 10-20, så det är vad fokus har legat på! :) Men vi har haft lite småstrul, så tiden har gått ganska fort. Nu är det snart dags att packa ihop och röra mig hemåt! :)

Hoppas ni har haft en bra söndag! :)

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Om en vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>