Piggelin

Idag när jag kom till stallet så började det duggregna ihärdigt. Men jag bestämde mig ändå för att rida ut då vi ska vara i ridhuset imorgon, och det var lite oklart om han var inne eller ute igår. Så uteritt blev det.

Sammy är ju inte allra mest förtjust i regn, men han pinnade på bra och hade ett jäkla driv och frambensaktion i galoppen. Skitkul att känna. 😀 Han hade spetsade öron och verkade superlycklig. Härligt! :)

På vägen hem blev han lite stark, men annars så skötte han sig toppen. Så bra och positiv känsla idag! 😀 Det tar vi med oss till lektionen imorgon! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>