Påskhelg!

Ja. Då var påsken här. Det är inte direkt en högtid jag och min familj firar längre. Jag firar med att jobba! 😉 Jag var ledig igår, och är ledig på måndag. Men that’s it.MBXL

Men det gör faktiskt inte mig så mycket. Jobbet är soft än så länge och jag firar ju ändå inte, som sagt.

Igår var jag i alla fall på Monday Bar XL med Ferry Corsten. En sjukt bra fest med så bra ljud och ljus. Och att Ferry spelade riktigt bra, speciellt första 1,5 h var sååå härligt.

Kolla bara bilden lixom… Laserporr!

promenad150403Sen sov jag i Marias lägenhet eftersom jag skulle upp och jobba idag. Fick sova riktigt länge, somna om och sedan hade jag ändå tid med en 5 km lång powerwalk över Gärdet och en bit förbi Djurgårdskanalen. Grymt.

Lite sol fick jag på min näsa också. Terapi för själen! :)

Så jag känner att jag fått en riktigt bra start på min påskhelg och jag hoppas att ni har fått detsamma!

Och GLAD PÅSK allihopa! :)

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Påskhelg!

    • Ja, jag är tokförtjust i laser! 😛
      Ja, långhelg är ju trevligt det med! :) Hoppas ni hade bra väder? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>