Bra start på dagen

sammy_travslinganÄven om jag var tvungen att gå upp tidigt, det var ganska rått och grått ute och jag fick mer att göra på stallet imorse än planerat så är det ändå så himla skönt att börja dagen med att åka till stallet. Och dessutom rida ut i skogen.

En positiv sak med det milda vädret är att underlaget är fantastiskt. Det har ju inte varit superregnigt heller, och jag har turen att ha både travbana och travslinga att utnyttja, så det är bara att rida på så att säga! 😉

Så idag tog jag min lilla lurviga häst och lullade i skogen. Han var faktiskt ganska lugn. Inte för att han brukar vara direkt hetsig ute heller, men ibland ligger han på en del, men inte idag. Mjuk och lätt! :)

Imorgon så blir det lektion igen! :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Bra start på dagen

  1. Härligt med en sådan start på dagen, även om jag bra mycket hellre hade legat kvar i sängen när det är sådant dassigt väder 😛

    SV: NNej, oliver är inte särskilt gott, men vispad grädde är ott tycker jag, så länge det inte blir för mycket :)

    Haha ja, så är det ju 😛 Tror exempelvis inte du hänger med i allt i mitt senaste inlägg som fokuserar på hockey 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>