Hela livet…

Idag känns det som att jag har hela livet med mig till jobbet. Jobbar extra idag, och hade tänkt träna, fixa håret på Braid & Blow, åka hem och byta om och sedan åka till nyårsmiddagen/festen, men de bestämde sig för att vi ska mötas tidigare för att förhoppningsvis ha ätit hela middagen innan tolvslaget, så det blir tight för mig. Så jag fick gladeligen ta med mig allt till jobbet.

Det är klänningen jag ska ha på mig ikväll (tack och lov att den passade), strumpbyxor, träningskläder, smink, nagellack, alkohol, mitt vegoprotein till middagen och matlådor till dagen.

Och tror ni ändå inte att jag glömmer något? Jomenvisst. Lite dekorationer jag köpte och tänkte vi skulle ha. Såg dock lite grejer på Coop, så jag smiter nog ner om en stund och kollar om det finns kvar och köper lite :)

Ser verkligen framemot kvällen. Första gången på 4 år som jag inte jobbar på nyårsafton/nyårsdagen, och ja, jag vet att jag jobbar idag, men det är ett extrapass så… 😉

Nåväl. Ser framemot dagen och kvällen, även om jag bara sovit 5 h 😛 Men det blir säkert kul och bra. Har ju hela dagen på mig imorgon att vila… 😉 Nåja. Ska till stallet en sväng, men det kan jag klara av snabbt tror jag 😛15747334_10154039982506555_8757997157254132809_n

Här kommer en sammanfattning av 2017 via bestnine. :) Mina mest gillade bilder på instagram.

1. Monday Bar Summer Cruise
2. Klarat av Göteborgsvarvet
3. Above & Beyond på Nobelberget (en av mina senaste bilder, endast 2 veckor gammal)
4. Sammy fick en rumskamrat
5. Rosa bubbel till rosa tjej efter Women’s Health Half Marathon
6. Födelsedagstjej
7. Above & Beyond igen, denna gång i Amsterdam
8. Deztination – min tredje bild från året höll sig i topp.
9. Soluppgång över stallet

Så, den speglar väl mitt liv och mitt år ganska bra… Med detta lämnar jag er med att önska GOTT NYTT ÅR!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hela livet…

  1. Hur var kvällen sen då? Blev det så bra som du hoppades :)

    Musik, löpning och hästar sammanfattar ditt år ganska bra då med andra ord? 😉

    SV: Verkligen! Alla borde ha rätt att fira en så perfekt jul! Det är därför det är så viktigt att ägna de som faktiskt inte gör det en tanke och kanske göra något för dem just då under julen, för det är hemskt att så många sitter ensamma på julen, tvingas utstå våld och fylla eller rentav inte har ett varmt hem att vara i… :/

    Haha okej, säger du det så är det säkeert så. Jag är inte så bevandrad i Trance, så jag litar på dig där 😛 haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>