Kaosdag…

Nja, det var väl kanske att ta i. Men veckans sista dag blev lite rörig.

Först jobbade jag fram till kl 14:15. Då hade jag ev. tänkt att träna, men valde att istället prioritera att leta efter en klänning till en temafest på lördag. Så jag lämnade träningsväskan på jobbet eftersom jag ska träna idag, måndag.

Sagt och gjort, åkte från stan och jobbet till Haninge centrum. Letade och prövade flera klänningar innan jag till slut hittade en som jag ville ha.

Så jag åkte hemåt för att äta. Hade ca 1 h på mig innan jag igen skulle bege mig iväg, denna gång mot stallet för lite motion av hästen och kvällsfodring.

När jag ska kliva av bussen slår det mig… ”Faaan, nycklarna ligger i väskan på jobbet”. Ringer mamma, men hon var sådär lagom road av att åka och lämna nyckel till mig, hon skulle ju dessutom hämta mig på stallet sedan.

Så jag gick och hade lyxmiddag på Sibylla, haha, innan jag åkte till stallet. Väl där så var jag lite allmänt förvirrad, men jag tror Sammy fick allt han behövde; mockat, mat och motion.

Lyckades också kvällsfodra alla hästar och sedan fick jag äntligen komma hem.

Jag är ganska trött nu, har sovit lite lite och oroligt i helgen… Är ledig imorgon, men givetvis har jag en lektion inbokad vid 10 och middag vid 18 tror jag det var. Menmen. Det är bara att bita ihop 😛 Självvalt och roliga saker får man stå ut med… 😛

Hoppas ni har haft en fin helg och får en fin vecka allihopa :)

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Kaosdag…

 1. Åh, det är så irriterande då man råkar glömma ett par välbehövande nycklar! Men tur att det gick bra i alla fall :)
  Jag var också sjukt trött igår. Somnade med värsta huvudvärken, kunde inte komma till ro samt att ja.. Allt var bara jobbigt. Men skönt att ha kvällen fri nu efter åtta timmars jobb :)

  Sv; tack ska du ha :)
  Nej, men det brukar ju inte vara så återhämtande att arbeta kväll. Den här helgen arbetar jag endast dag så kommer inte att få någon sovmorgon på flera dagar så kommer inte direkt att återhämta mig heller 😉

 2. Neej, usch för att glömma nycklarna sådär! tur att det löste sig ändå!

  SV: Visst är det! De är dessutom värda varenda krona kan jag lova, hörlurarna! :)

  Haha okej, ja, då är jag ungefär med på hur det tar sig uttryck :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>