Valborg

Valborg kom och gick. Jag jobbade. Brukar iofs inte fira så mycket i vanliga fall heller. Men egentligen skulle jag inte jobbat så länge som jag gjorde.

Men med sjuk kollega och strul i trafiken (det var ju strömavbrott i typ hela Stockholms tågnät på morgonen) samt Valborgsfirande i Uppsala med många resenärer så var det liksom inte läge att gå hem. Jag är för lojal för det. Speciellt när ingen annan kan. Jag hade andra planer efter jobbet, men bokade om dem.

Så det blev härliga tretton timmar på jobbet. Sedan hem, kolla lite TV och stupa i säng. Är på jobbet idag med. Så det var den ”långhelgen”… så är det när samhället måste funka 😉

Vill även dela med mig en rolig länk som handlar om hur det skulle vara om Valborg hade facebook. Gå in och skratta lite 😉

Hur var din Valborg? Hoppas den var bra 😀

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Valborg

  1. Bra du ställde upp i alla fall, i vissa fall kan man inte bara dra. Hoppas du får lite kompensation för det, eller kan gå när du verkligen måste en annan gång.

    skall kika in länken, det lät spännande, gissar jag lär få mig ett skratt

    • Jadå, de brukar ändå vara rätt sjyssta på jobbet så. Och jag fick ju kompa direkt i tisdags också, så det var ju också skönt :)

    • Jo, jag har ganska hög arbetsmoral :) Jag jobbar med trafikinformation på pendeltågens operativa center i Stockholm :)

  2. Jag tycker inte heller valborg är så speciellt längre. det var mer i tonåren och som barn. I år var vi bara hemma, åt trerätters och såg på film. En vanlig helgkväll, typ :)

    SV: Haha, klart man ska! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>