Superstar

I lördags var det dags att Céline Dion i Tele2 Arena här i Stockholm. En barndomsdröm som blev besannad. Det är ju inte ofta hon är ute på turné direkt, och det är 9 år sedan (tror jag) som hon senast spelade i Sverige.

Jag hittade ju ingen att gå med, trots flera försök, så till slut bestämde jag mig helt sonika för att gå själv. Det var liksom inte värt att förlora chansen.

Dessutom fick jag lite pengar i tidig födelsedagspresent så jag kunde köpa mig ganska bra biljett på parkett 😀 Den var faktiskt bättre än jag förväntat mig.

Så där sitter vi, förväntansfulla. Hon som värmde var en imitatör, och en riktigt bra sådan. 😀

Sedan var det ju då Céline som kommer in till ”The Power of Love”, och tror ni mina förväntningar besannades? Minst sagt. Hon var så tonsäker att jag började fundera på om hon sjöng Playback, men visste ju såklart att så inte var fallet.

Sedan kändes hon dessutom väldigt genuin och rolig. Bjöd på lite anekdoter och historier om sin koppling till Sverige, Jesper Parnevik och köttbullar. Haha. Dessutom pratade hon om René, hennes avlidne man.

Och typ alla stora hits fick man ju höra såklart. Och som om det inte var nog. Ett av extranumren var ”My heart will go on”, och här satt typ alla i publiken med sina mobiltelefoner som stjärnor i arenan när introt började sjungas och spelas. Magiskt.

Hon avslutade dessutom med att gå igenom publiken på parkett och bak till ljud/ljusbåset. Sån jäkla drottning 😀

Även publiken var så engagerad och halva parkett stod upp titt som tätt under kvällen. Magiskt. Så det var minst så bra som jag förväntat mig. Och jag är så glad att jag gick själv. Det var värt varenda krona :)

Bjuder på en film på det jag spelade in under kvällen :) Bara att klicka och lyssna/titta 😀

YouTube Preview Image

 

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Superstar

 1. kan tänka mig det var magiskt, henne hade jag kunnat tänka mig se live!

  Haha ja jag går inte direkt runt ochs tör mig så mkt på det, det bara slog mig nu när de ändra tiderna i midsommar, inget som påverkar mig egentligen, men fick ändå lyfta det och fler än jag verkar ju funderat på det så :)

  • Hahaha. Jo, jag förstår också (eller hoppas) att du inte går och stör dig på det dygnet runt, men jag anser det fortfarande vara ett icke-problem 😉
   Verkligen, en sak till avkryssad på min bucketlist…

 2. Wow, så jäkla häftigt det måste ha varit!!!
  Jag och en kompis hade vissa planer på att gå,men jag tyckte det var för dyrt, men visst hade det varit coolt!

  SV: Det gör jag också. Det är så mycket sådana där ”småsaker” som sker utan att någon ens reagerar eller tänker på det, för det ligger så djupt att det som du säger blir normalt, trots att det verkligen inte borde vara så…

  • Alltså, det var värt varje krona. Fanns biljetter från drygt 600-2000:-, men man får ju vad man betalar för också. Hade egentligen inte råd med en så bra biljett, men då brorsan bistod med lite födelsedagspengar var det bara att köra… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>