Midsommar kom och gick…

Midsommar är som alla andra högtider för mig… inte helig…
Med mitt jobb och rullande schema är det bara att gilla läget. Vi stänger aldrig, och eftersom vi arbetar 24/7 365 dagar/år så är det ju bara att jobba eller ta ledigt… I år valde jag att jobba.

Får sällan så många inbjudningar på midsommar ändå, så jag hörde mig för bland lite vänner, så efter jag jobbat 7-13:45 så begav jag mig mot Åkersberga.tårta
Där hade vännerna precis avslutat sillunchen så jag grabbade åt mig lite i farten. Sedan blev det traditionell jordgubbstårta. Så himla mumsig 😀 Och lagom med grädde för mig som inte är något grädd-fan 😉

Det spelades lite kubb och pratades en massa… mysigt :)

Vi började med strålande sol som sällskap, men senare mulnade det på. Vi tjejer trotsade dock vädret lite och satt ute och spelade kort. Sedan gav vi upp då det började bli för kallt.

Grabbarna hade spelat Buzz inomhus, så det tog vi över och spelade en vända. Ska säga att kubben förlorade mitt lag, men både kortspelet och Buzz vann jag, så det var roligt 😉 Även om jag faktiskt inte är en så dålig förlorare… hehehe.

Vi grillade sedan och satt då inne och åt, men eftersom jag skulle åka från Åkersberga till Handen så var det bara att börja åka hem hyfsat tidigt, men ändå kom jag i säng närmare 1… Hehehe. Skulle upp tidigt för att jobba, så jag var lagom sliten igår, framförallt på kvällen. Men skulle ta in hästarna på stallet, så åkte direkt dit i alla fall.

Idag är midsommar över, även om många säkert är kvar ute på landställen och sånt, men jag jobbar även idag, och sedan blir det stallet igen. Idag dock bara för att ta hand om min egen pålle.

Så helgen har varit bra, även om jag varit lite sliten 😉 Men det är jobb två dagar till innan jag får ledigt… i en dag 😛 Ingen rast ingen ro här… men det är som vanligt 😉

Hur var er midsommar? Hoppas den var bra 😀

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Midsommar kom och gick…

  1. Julen är mer än helig för mig, men midsommar tycker jag inte är så speciellt längre. Jag var bara med mamma och pappa och deras gäng och åt lunch i år, resten av dagen och helgen var jag bara hemma och gjorde inget speciellt, så det var en vääldigt lugn midsommar :)

    SV: Tack så mycket! Det känns skitbra och ska bli spännande med allt nytt här nu framöver :)

    et kan jag mycket väl tänka mig att det var. Wow. De biljetterna min kompis kollade på var nog de dyrare biljetterna där och det tyckte jag var för dyrt, men om jag hade haft råd så kan jag tänka mig att det hade varit värt varenda krona :)

    • Ja, midsommar (eller andra högtider för den delen) behöver absolut inte betyda fest. Men kan vara trevligt att umgås i alla fall.
      Ja, biljetten jag köpte var den näst dyraste tror jag (om man inte skulle ha VIP typ), men jag fick ju en del betalt av min bror :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>