Frånvaro

Det känns som att hela mitt liv är på paus, men ändå så bara rusar det på.

Det har varit så mycket de senaste 8 månaderna att jag inte orkar tänka.

Många saker har gått igenom mitt huvud. Många beslut har fattats. Fler beslut måste fattas. Mycket stress. Många tankar.

Det snurrar och jag har inte riktigt hängt med.

Klumpen ligger där i magtrakten och trycker. Ångesten pockar på uppmärksamhet.

Jag måste sakta ner, men jag vet inte riktigt hur.

Karusellen har börjat sakta ner, men det är en bit kvar.

Jag önskar jag bara kunde checka ut och ta ledigt, men verkliga livet fungerar inte riktigt så.  Det är inte så enkelt. Hur mycket jag än önskar det, så är det inte så.

Snart kan jag dela med mig av en del, en del som är en bit i att göra mig lycklig igen. Eller i alla fall har tagit mig en bit ditåt med hjälp av detta.

Men nu ska jag sluta svamla och bara hoppas att ni har haft det fint.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Frånvaro

  • Jahaaa… nä, det såklart :) Fast Robbie har väl vart med på nån spelning med TT iaf? Eller minns jag fel…? 😛 Nåväl :)
   Ja, jag med… :)

 1. Det är inget svammel det där, Jenny, det är superviktiga och relevanta tankar, funderingar och känslor som jag är helt säker på att du inte är ensam om i det samhälle som vi lever i idag. Jag läste i en kursbok, när jag höll på att skriva min C-uppsats, att en av de absoklut svåraste företeelserna i dagens samhälle är att solla mellan alla intryck och allt som hela tiden sköljer över oss från alla håll och kanter, och det kan nog ligga något i det…

  SV: Jomen det tycker jag att det har gjort. Dagarna har inte riktigt varit som de brukr, det händer mycket, men det mesta flyter som sagt på, så det har varit bra och jag börjar så smått komma i ordning i nya lägenheten :)

  J det håller jag med om :)

  • Nej. Jag har redan kraschat en gång, så stresskänslan kan jag nog hantera ganska bra, men nedstämdheten är värre. Nåja. Tack för orden i alla fall :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>