Det behövs regn…

Vet inte hur det är för er andra, vart ni nu bor. Men i Stockholm var hela våren väldigt torr. Och sommaren har fortsatt i samma anda. Det har inte varit överdrivet varmt varken under våren eller sommaren, men det har knappt regnat.

Så nu är det sådär väldigt kvavt i luften.

Flera gånger de senaste veckorna har det tydit på att det ska bli regn och åska, men så har det inte blivit. Någon enstaka regnskur. Vi fick något kort åskväder, men det var långt ifrån nog. 10 minuter senare är det som att det inte ens regnat. Marken bara suger upp det girigt.

Jag brukar inte be om regn, men nu börjar det bli lite väl kvavt känner jag, så ja, jag hoppas faktiskt på regn.

Idag har jag haft en tryckande huvudvärk under kvällen och in på natten. Kan definitivt ha något att göra med att jag sprang i över en timma i det där tryckande vädret. Och att jag druckit för lite vatten. Men ja. Jag skulle vilja ha en rejäl urladdning.

Vad har ni för väder? Önskar du dig något annat?

Bjuder på en bild över sommarStockholm ifrån jobbet. Det här är en utsikt jag kommer sakna…

20526234_10154619741041555_3071275084466797847_n

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Det behövs regn…

    • Usch, det är ju tråkigt såklart :( Vi fick en del regn i helgen, men annars har det varit ok igen :) Men som sagt – regnet behövdes :)

  1. Jag håller med dig. Nu behövs det faktiskt regn. Har tänkt på det flera gånger både under våren och sommaren, att det var länge sedan det regnade sådär en hel dag. jag menar, förra hösten var ju också ganska torr, det snöade inte mycket i vintras och nu under våren och sommaren har det inte heller regnat så mycket, även om det ite heller har varit sådär jätevarmt som jag gärna vill ha…

    SV: Det tycker jag verkligen att du ska göra! Hoppas på att den kan inspirera åtminstone litegrann :)

    Då är det upploppet nu då innan du får semester 😀

    • Håller helt med om avsaknaden av nederbörd. Skönt på ett sätt, dåligt på ett annat. Menmen. Vi kanske får äta upp det i vinter? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>