I sista sekund…

Tiden flyger iväg. Både i livet, min frånvaro på bloggen och semestern. En annan sak som gått fort är visningstiden av utställningen ”Like a horse” på Fotografiska i Stockholm.

Men idag var det så dags 😀 Jag åkte dit själv då besöket igår inte blev av pga krångel på jobbet för en vän. Men jag ville verkligen gå, så jag gick som sagt själv.

Det var en salig blandning hästfoton och filmer som visades upp. Olika vinklar på hästen och dess användningsområde. Livet med hästen.

En klart vacker utställning där bilderna på ett hästfoster fastnade i mitt minne. Jag menar… kolla bilden i mitten. Är den inte ljuvlig? 😀
Vill ha den som poster och sätta upp på väggen :)

Men även min ”barndomscrush” Patrick Swayze dök upp :) Oväntat och kul.

Bilderna är klickbara för att få upp större versioner.

likeahorse3    likeahorse1    likeahorse2

Det var i alla fall ett väl värt besök :)

Ska se om jag kan få upp bloggtakten litegrann och berätta vad jag har haft för mig på semestern. Men nu ska jag sova. Tävling med Sammy imorgon :)

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “I sista sekund…

  1. Kul att du var nöjd med utställningen! Gissar att du hade sett fram emot den skapligt mycket? :)

    SV: Nej så kan man nog sammanfatta mitt liv just nu. Det är inte så mycket som går min väg, men det börjar iaf gå åt rätt håll. Jag har fortfarande inte hittat någon ny ledsagare, men julians syster hjälper till. så det känns bra. Jag har inte blivit anställd på jobbet p.g.a. af, men vi har iaf lyckats få till så att jag åtminstone kan arbetsträna, så det är bättre än inget :)

    hoppas att du mår bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>