Nybörjare…

Så känns det efter några dagar på nya jobbet. Inte så konstigt kanske. Och inget jag egentligen känner någon stress över, men det är ändå konstigt.

Mycket känns konstigt, men för den sakens skull inte fel.

Efter 5,5 år på samma ställe ska man till ett https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-ligne/ nytt kontor, nya kollegor, ny kaffemaskin, nya program etc. Det är inte helt lätt att ställa om sig och känna sig bekväm, men det känns ändå bra. Och som att jag gjort rätt val, och det är väl huvudsaken vill jag ändå tro :)

Börjar alltså med att jobba helg. Lagom kul, men jag är ju van. Här är det dessutom bara jobb två av sex helger, jämfört med varannan helg förut. Så det är skönt.

Nåja. Imorgon börjar vi inte förrän vid 16, så jag kan både sova lite längre och vara på stallet innan. Skönt :)

Hur är er helg?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Nybörjare…

  1. Lite så känns det för mig också, även om jag nu har varit på jobbet i fyra veckor. Jag har typ fortfarande inte kommit igång med allting och det är fortfarande väldigt mycket, men precis som för dig så känns det ändå inte fel. Tvärtom :)
    Vad är det för jobb du har nu?

    SV: Ja så är det verkligeen. Fokus och prio har helt klart flyttats nu under senare tid. Det märks både på inlägg och kommentarer för min del, men, som sagt, just nu känner jag att det finns annat att fokusera och lägga energi på :)

    • Härligt. Förvirrat men bra för oss båda då 😀
      Det är som Trafikinformatör på Trafikverket, så inte så långt från mitt gamla jobb 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>